/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Крупы   / Крупа пшеничная  

Новости про крупы пшеничные, новости, подробности относительно круп пшеничных

Крупа пшеничная


Закарпатські шкварки: як зберігати і як готувати. Три рецепти - Tyachiv News



Tyachiv News
Смалець можна буде процідити повторно і закрити в окремій чистій і сухій посуді, пише АіФ. Шкварки обсушити на паперовому рушнику, підсолити, якщо потрібно, і використовувати за призначенням. Чи можна довго зберігати? Якщо приготовані шкварки прибрати ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 25.11.2017


Смотреть все новости в разделе Крупа пшеничная