/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшенична  

Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних

Крупа пшенична


Закарпатські шкварки: як зберігати і як готувати. Три рецепти - Tyachiv News



Tyachiv News
Смалець можна буде процідити повторно і закрити в окремій чистій і сухій посуді, пише АіФ. Шкварки обсушити на паперовому рушнику, підсолити, якщо потрібно, і використовувати за призначенням. Чи можна довго зберігати? Якщо приготовані шкварки прибрати ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична