- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
За рік індекс українського борщу зріс на 33 % - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.11.2017
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
За рік індекс українського борщу зріс на 33 % - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог) Для приготування борщу потрібно: свинина – 600 грамів, картопля та буряк – по 500 грамів, капуста – 300 грамів, морква та цибуля – по 200 грамів, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 - 4 літри, лавровий лист, сіль, перець – за ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.11.2017
Смотреть все новости в разделе Морковь