- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
За рік індекс українського борщу зріс на 33 % - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2017
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
За рік індекс українського борщу зріс на 33 % - Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Конкурент - ділове інтернет-видання Волині (cатира) (прес-реліз) (Блог) Для приготування борщу потрібно: свинина – 600 грамів, картопля та буряк – по 500 грамів, капуста – 300 грамів, морква та цибуля – по 200 грамів, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 - 4 літри, лавровий лист, сіль, перець – за ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.11.2017
Дивитись всі новини в розділі Морква