/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сыры
Блог Пономарева: моцарела і рикота - як правильно писати ... - BBC Ukrainian
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.02.2017
Новости про сыры, новости, подробности относительно сыров
Сыры
Блог Пономарева: моцарела і рикота - як правильно писати ... - BBC Ukrainian
BBC Ukrainian Тетяну Лецюк цікавить, чи варто зберігати подвоєння в назвах італійських та инших сирів. Оскільки в запозичених словах подвоєння зазвичай ми не зберігаємо, не варто збільшувати кількість винятків. Потрібно писати моцарела, рикота, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.02.2017
Смотреть все новости в разделе Сыры