/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сири
Блог Пономарева: моцарела і рикота - як правильно писати ... - BBC Ukrainian
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.02.2017
Новини про сири, новинки, детальна інформація відносно сирів
Сири
Блог Пономарева: моцарела і рикота - як правильно писати ... - BBC Ukrainian
BBC Ukrainian Тетяну Лецюк цікавить, чи варто зберігати подвоєння в назвах італійських та инших сирів. Оскільки в запозичених словах подвоєння зазвичай ми не зберігаємо, не варто збільшувати кількість винятків. Потрібно писати моцарела, рикота, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.02.2017
Дивитись всі новини в розділі Сири