/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Морковь  

Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови

Морковь


Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тоді кидаю моркву й селеру. Тримаю 2–3 хвилини. Морква не має засмажитись. В окремій каструлі варить 200 г опеньок. Доводить до кипіння, залишає на вогні 3 хв., окріп зливає. Гриби нарізає, кидає в сковорідку. Смажить ще 4 хв. Додає м'ясо.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 16.01.2017


Смотреть все новости в разделе Морковь