- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Морква
Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.01.2017
Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви
Морква
Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Тоді кидаю моркву й селеру. Тримаю 2–3 хвилини. Морква не має засмажитись. В окремій каструлі варить 200 г опеньок. Доводить до кипіння, залишає на вогні 3 хв., окріп зливає. Гриби нарізає, кидає в сковорідку. Смажить ще 4 хв. Додає м'ясо. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Морква