/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Морква  

Новини про моркву, новинки, детальна інформація відносно моркви

Морква


Грибний пиріг запікають із м'ясом та пивом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тоді кидаю моркву й селеру. Тримаю 2–3 хвилини. Морква не має засмажитись. В окремій каструлі варить 200 г опеньок. Доводить до кипіння, залишає на вогні 3 хв., окріп зливає. Гриби нарізає, кидає в сковорідку. Смажить ще 4 хв. Додає м'ясо.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Морква