/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука пшеничная  

Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной

Мука пшеничная


Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Найкраще чіабату — італійський із пшеничного борошна. Підійде і звичайний білий. Свіжий багет ріже на скибки. Підсмажує кожну в тостері або на розпеченій сковорідці по хвилині з обох боків. Має бути хрумкий зовні і м'який зсередини.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 12.07.2015


Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная