/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Курку з перцем подають на підсмаженому хлібі | Новини на ... - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Найкраще чіабату — італійський із пшеничного борошна. Підійде і звичайний білий. Свіжий багет ріже на скибки. Підсмажує кожну в тостері або на розпеченій сковорідці по хвилині з обох боків. Має бути хрумкий зовні і м'який зсередини.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне