/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сыворотка
Сир підігрівають сім разів - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.11.2014
Новости про сыворотку, новости, подробности относительно сыворотки
Сыворотка
Сир підігрівають сім разів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Потім якомога сильніше нахиливши ніж, ріжемо під кутом, щоб вийшло щось схоже, на кубики, — показує Тетяна. — Через 30 хвилин прибираємо зайву сироватку і міряємо температуру сирної маси. Вона повинна бути від 32 до 35 градусів. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.11.2014
Смотреть все новости в разделе Сыворотка