/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сироватка
Сир підігрівають сім разів - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2014
Новини про сироватку, новинки, детальна інформація відносно сироватки
Сироватка
Сир підігрівають сім разів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Потім якомога сильніше нахиливши ніж, ріжемо під кутом, щоб вийшло щось схоже, на кубики, — показує Тетяна. — Через 30 хвилин прибираємо зайву сироватку і міряємо температуру сирної маси. Вона повинна бути від 32 до 35 градусів. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Сироватка