/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Кулинарный блог от food-styler Ramina H. Magid: Капоната по-сицилийски - ФОТО - Day.Az



Day.Az
Как баклажан будет готов, очистите его от кожуры и поместите в блендер, вместе с с красным консервированным перцем и оливками. * (Photo 6319) Далее, обжарить лук, чеснок и порезанные помидоры. Добавить смесь из баклажанов, кедровые орешки, петрушку, каперсы, сок одного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Баклажан