/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Салат с жареными кабачками, авокадо и редисом - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Рецепт Андрея Шашкова, шеф-повара ресторана Robert Burns Pub. 1. Кабачки нарезать кубиком и обжарить на сковороде до готовности. 2. Редис порезать слайсами, авокадо – кубиком. 3. Смешать овощи и заправить майонезом. 4. Подача: салат выложить в тарелку, украсить кунжутом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Редис