/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


4 причини, чому консервація «вибухає» - Слободской край



Слободской край
Екологічна. Якщо у сировині підвищений вміст нітратів, дуже висока вірогідність, що кришки рватимуть. І це стосується не тільки основного продукту — огірків, помідорів, кабачків тощо. Не слід забувати, що зелень для консервації (кріп, хрін тощо) ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів