/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


В Тюмени прошел День киргизской культуры - Тюменская Область Сегодня



Тюменская Область Сегодня
Для мясной составляющей – 4 л воды, 1,3кг баранины, 8 горошин душистого перца, 2 лавровых листа, по 1 луковице и моркови, соль, для заправки теста после варки – 3 луковицы, 2 пучка зелени петрушки, 4ст.л. жира от бульона, черный молотый перец. Колпаки у киргизов из войлока: он и в холод согреет ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця