/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


В Киеве от ботулизма умер человек, еще двое заболели - OstanniPodii.com



OstanniPodii.com
При консервировании в домашних условиях, особенно мясных и рыбных продуктов, необходимо проводить тиндализацию (в течение двух суток прогревать при температуре 100 °С 5 минут для перехода спор в вегетативную форму), после чего ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів