/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Кабачок  

Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків

Кабачок


Моя кулинарная книга: Фаршируем овощи - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)



Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Так, например, вырезать сердцевину у картофеля, кабачков, помидоров, перцев, баклажанов, лука, тыквы… и у нас в руках горшочки, стаканчики, бочоночки, тарелочки, лодочки, а еще для фаршировки можно использовать овощи, нарезанные кружочками-постаментами, веером, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Кабачок