- • Інгредієнти
- • Борошно кров'яне
- • Борошно м'ясне
- • Борошно м'ясокісткове
- • Борошно пір'яна
- • Вітаміни
- • Висівки
- • Закваски для силосування
- • Замінники молока
- • Зерно фуражне
- • Комбікорми
- • Корми екструдовані
- • Кормові добавки
- • Кормові дріжджі
- • Кормові коренеплоди
- • Макуха, шрот, жом, патока
- • Мука рибна
- • Мука трав'яна
- • Премікси
- • Рідкі корми
- • Сіль кормова
- • Сіно, солома, силос
/ Стрічка новин
/ Корми для с.г. тварин і птахів
/ Інгредієнти
Як правильно пекти паску - Еxpres.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2016
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Як правильно пекти паску - Еxpres.ua
Еxpres.ua Усі інгредієнти можна замісити одразу (окрім жиру, родзинок та цедри лимона). Тобто в тепле молоко додаємо цукор, дріжджі, розмішуємо, додаємо решту сировини й замішуємо тісто. Залишаємо його на 1,5 години. За цей час тісто підійде, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти