/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Ситну чикагську піцу-пиріг роблять з двох шарів тіста - Gazeta.ua



Gazeta.ua
"У тісті має бути 30 відсотків кукурудзяного і 70 пшеничного борошна. Спочатку насипаю склянку кукурудзяного. Перемішую й додаю пшеничне. Розкачувати треба на звичайному борошні, бо кукурудзяне, хоч і дуже корисне та дає гарний колір, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне