/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Ряжанка
Луганщина. Терикони і велети духу - Укрінформ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.06.2015
Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки
Ряжанка
Луганщина. Терикони і велети духу - Укрінформ
Укрінформ І закваску подавали – це ряжанка. Або ж пекли оладки. Або каплуни. Це пишку тонко розкатують, олією змазують – і ще, змазують – і ще... А потім отак скручують, ріжуть – воно наче розсипається. Як слойоне тісто. Це був сніданок. В обід у нас ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.06.2015
Дивитись всі новини в розділі Ряжанка