/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Ряжанка  

Новини про ряжанку, новинки, детальна інформація відносно ряжанки

Ряжанка


Луганщина. Терикони і велети духу - Укрінформ



Укрінформ
І закваску подавали – це ряжанка. Або ж пекли оладки. Або каплуни. Це пишку тонко розкатують, олією змазують – і ще, змазують – і ще... А потім отак скручують, ріжуть – воно наче розсипається. Як слойоне тісто. Це був сніданок. В обід у нас ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Ряжанка