/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Все буде смачно: Сергей Чибарь научился готовить ромовую ... - TV.UA
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2015
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Все буде смачно: Сергей Чибарь научился готовить ромовую ... - TV.UA
TV.UA Алла Ковальчук научит, как подготовить формы перед выпечкой, чтобы тесто было безупречно рыхлым. Для теста вам понадобится: свежие дрожжи – 20 г; молоко – 120 мл; мука – 400-500 г; яйца – 3 шт. + 1 желток; сливочное масло – 120 г; ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.01.2015
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове