- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Базилік
Моя Кулинарная книга: соус к мясу "Два в одном" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2013
Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка
Базилік
Моя Кулинарная книга: соус к мясу "Два в одном" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ) ребра свиные - 700 г, для соуса (саламура): соевый соус естественного брожения - 3 ст.л., мед - 1 ст.л., растительное масло - 1 ст.л., чеснок - 3-4 зубчика, соль, черный перец, сухие приправы (базилик, оригано, эстрагон… - я беру эти, вы можете ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Базилік