/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Моя Кулинарная книга: соус к мясу "Два в одном" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)



Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
ребра свиные - 700 г, для соуса (саламура): соевый соус естественного брожения - 3 ст.л., мед - 1 ст.л., растительное масло - 1 ст.л., чеснок - 3-4 зубчика, соль, черный перец, сухие приправы (базилик, оригано, эстрагон… - я беру эти, вы можете ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Базилік