/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Кабачки тушеные с фаршем - GIGAmir



GIGAmir
Накрыть кастрюлю крышкой и поставить на медленный огонь на 20 мин. В это время нарезаем чеснок, лук и зелень. Занимаемся фаршем. Немного лука и чеснока добавляем в фарш.Солим и перчим по вкусу. Хорошо перемешиваем. Добавляем лук,чеснок,зелень и фарш в кастрюлю.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.06.2014




Дивитись всі новини в розділі Фарш