/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для виробництва морозива  

Новини про обладнання для виробництва морозива, новинки, детальна інформація відносно обладнання для виробництва морозива

Для виробництва морозива


Тайны «холодной» кухни - Вечерний Харьков



Вечерний Харьков
Фризерование – это взбивание и насыщение воздухом смеси с одновременным замораживанием, а потом «закаливании» при температуре минус 30 °С. Это необходимо для того, чтобы вся вода, содержащаяся в продукте, превратилась в лед, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Для виробництва морозива