/ Лента новостей   / Оборудование   / Для производства продуктов питания   / Для переработки рыбы и морепродуктов  

Новости про оборудование для переработки рыбы и морепродуктов, новости, подробности относительно оборудование для переработки рыбы и морепродуктов

Для переработки рыбы и морепродуктов


Не змішувати: як народжується улюблене рожеве вино Хемінгвея - 24 Канал

  24 Канал

Букет і смак як в білого вина, а колір наближений до червоного – як таке можливе? Все дуже просто – перед вами – рожеве вино, ароматний і легкий напій, який користується великою популярністю і в наші дні. Справжнє рожеве вино отримують виключно з червоного винограду, не змішуючи біле та червоні вина, як багато хто думає. Для цього винороби використовують метод короткої мацерації. Мацерація – це процес витримки свіжовижатого виноградного соку на шкірках винограду, однак якщо при виробництві червоного вина цей процес триває до тижня часу, то при виробництві рожевого вина – від кількох годин д...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 16.07.2018


Смотреть все новости в разделе Для переработки рыбы и морепродуктов