- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Чеснок
Паста Карбонара: для любителів італійської кухні - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.11.2018
Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока
Чеснок
Паста Карбонара: для любителів італійської кухні - UkrMedia
UkrMedia Подрібнити часник. Розігріти олію на сковороді трохи обсмажити на ній часник. Додати на сковороду бекон і обсмажити його близько 2-3 хвилин. Пармезан натерти на дрібній тертці. В окрему миску викласти яєчні жовтки, посолити і поперчити їх ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.11.2018
Смотреть все новости в разделе Чеснок