/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Французький пиріг випікають відкритим - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.10.2018
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Французький пиріг випікають відкритим - Gazeta.ua
Gazeta.ua Перемішує і одразу знімає сковороду з плити. В невеликій каструлі змішує 200 мл сметани і 150 мл вершків. — До сметани вливаю вершки, щоб страва була жирніша. Якщо ж потрібна легка начинка, можна взяти молоко чи на одне яйце більше. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.10.2018
Смотреть все новости в разделе Сливки