/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Хрен  

Новости про хрен, новости, подробности относительно хрена

Хрен


Борщ, каша і кисіль: що їли українці до появи картоплі? - https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)



https://uk.etcetera.media/ (cатира) (прес-реліз) (Блог)
ПРИПРАВИ. Головними гострими приправами були часник і хрін. Ними, як правило, приправляли м'ясо і сало. Також як приправу використовували зелень: листя кульбаби, бурякове листя, кропиву і лободу. А ось салати українцям були незнайомі.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 15.05.2018


Смотреть все новости в разделе Хрен