/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Кухня вихідного дня. Торт-суфле “Яєчна галявина” від Ольги ... - Вікна online
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.04.2018
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Кухня вихідного дня. Торт-суфле “Яєчна галявина” від Ольги ... - Вікна online
Вікна online До сиру додати цукор-пудру та вершки, збити міксером до однорідної кремової маси. Вилити у форму. Поставити до холодильника на 1-2 години. З персиків злити сироп. Желатин залити невеликою кількістю сиропу, 50-60 мл, залишити набухати. Набухлий желатин ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.04.2018
Смотреть все новости в разделе Сливки