/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Чеснок  

Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока

Чеснок


Те, що раніше було святковими стравами на Великдень, сьогодні ... - Громадське радіо



Громадське радіо
За 15 хвилин до закінчення варіння потрібно кинути туди 10-15 зубчиків часнику і потім, коли рулька застигла, видавлюємо з лушпиння часник і втискаємо туди в м'ясо. Швиденько загортаємо цю рульку без кісток — і в якесь рядно. На кілька годин або на ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 08.04.2018


Смотреть все новости в разделе Чеснок