/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
Вівчарі з діда-прадіда: об'єднатися, аби вижити - Укрінформ. Новини України та світу
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.12.2017
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
Вівчарі з діда-прадіда: об'єднатися, аби вижити - Укрінформ. Новини України та світу
Укрінформ. Новини України та світу Зазвичай, каже відома сировар Інна Пригара, овечий сир, бринзу на Хустщині вівчарі продають у своїх же селах – це місцевий продукт, він має свою смакову специфіку і найбільше затребуваний саме у цьому регіоні. Але продають його за безцінь – по 70 грн ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 01.12.2017
Смотреть все новости в разделе Творог