/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука рисовая  

Новости про мука рисовая, новости, подробности относительно муки рисовой

Мука рисовая


Справжнє Ham.Lo: київський хамон утричі дешевший, ніж ... - AgroDay.com.ua



AgroDay.com.ua
«Оброблене й засолене м'ясо сушимо 4-5 місяців, воно тим часом втрачає вологу, далі 6-8 місяців зберігається підвішеним, вкрите пастою із жиру і рисового борошна», – пояснює технологію приготування хамону Юрій Сербін. Підприємці роблять ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 22.11.2017


Смотреть все новости в разделе Мука рисовая