/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Творог  

Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра

Творог


Сир з чорницею та пісня про «брендушки»: Гуцули відсвяткували ... - Укрінформ. Новини України та світу



Укрінформ. Новини України та світу
Молоко робиться густим, підкисає. Так виходить добрий сир. Обов'язково робимо бринзу, вурду - солодкий сир. Є солена, малосолена, перчена. Хто що може - те й робить. Сир довго не зберігається, а бринза - до року. З нею гуцули їдять майже ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 18.07.2017


Смотреть все новости в разделе Творог