- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Сельдерей
Що готують закарпатці на природі? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.06.2017
Новости про сельдерей, новости, подробности относительно селиры
Сельдерей
Що готують закарпатці на природі? - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття Потім майже все, що знайдеться з овочів (кольрабі, селера, броколі, цвітна капуста, зелений горошок, ще 0,5 кг картоплі). Варимо десь 20 хв. Тепер основна риба. Короп, карась, щука, судак, сом. Бажано, щоб більше 0,5 кг. Як на мене, найкраще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.06.2017
Смотреть все новости в разделе Сельдерей