/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Казеин
Тиждень побути веганом: як прожити без молока і м'яса - Deutsche Welle
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.01.2017
Новости про казеин, новости, подробности относительно казеина
Казеин
Тиждень побути веганом: як прожити без молока і м'яса - Deutsche Welle
Deutsche Welle Під час виготовлення вина часто застосовують рибні плавальні міхурі, желатин, казеїн (молочний протеїн) або яєчний білок. Тому варто уважно читати інформацію на пляшці - часто на ній вже великими літерами написано, що це вино - веганське ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.01.2017
Смотреть все новости в разделе Казеин