/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Молочный жир  

Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира

Молочный жир


Переваги та недоліки тефлонової, керамічної та чавунної ... - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
Пориста структура чавуну вбирає жир, який створює на її поверхні природне антипригарне покриття. Тому чавунну сковорідку не рекомендують ретельно вимивати. Серед недоліків цих сковорідок – значна вага і той факт, що чавун іржавіє.


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 23.06.2016


Смотреть все новости в разделе Молочный жир