/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Масложировая продукция   / Жиры животные  

Новости про жиры животные, новости, подробности относительно жира животного

Жиры животные


Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ



Волинське Інтернет-видання БУГ
Таким способом варили мило і сотні років тому, використовуючи тваринні жири та звичайний попіл замість лугу. Звісно, мені дуже хотілось спробувати зварити таке мило, тому довго вивчала теорію і все ніяк не могла наважитись опанувати цей ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 16.05.2016


Смотреть все новости в разделе Жиры животные