/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Шпинат  

Новости про шпинат, новости, подробности относительно шпината

Шпинат


Ранок і сніданок. Рецепти від мастершефа. Селера і шпинат - запорука бадьорого ранку - UkrMedia



UkrMedia
Зелену цибулю дрібно рубаємо. Горох відварюємо протягом 3 хвилин в підсоленій і підсолодженої киплячій воді. Сир натираємо на крупній тертці. Розтопивши на сковороді олію, обсмажуємо на ньому, помішуючи, половину шпинату протягом 3 хвилин. Додаємо ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 26.02.2016


Смотреть все новости в разделе Шпинат