/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука тыквенная  

Новости про муку тыквенные, новости, подробности относительно муки тыквенных

Мука тыквенная


Італійське печиво Кантучині смакує з підсмаженим мигдалем - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
Викласти тісто на присипаний борошном стіл і замішувати його протягом двох хвилин. Спершу тісто буде сипучим, але потім набуде гладкої консистенції. Вимішувати таке тісто стане легко, воно також не буде липнути до рук. Розділити тісто на ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 08.05.2015


Смотреть все новости в разделе Мука тыквенная