/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Редька  

Новости про редьку, новости, подробности относительно редьки

Редька


Паска, м'ясо та рукола з редискою – Пасхальне меню від рівненського ресторатора (ФОТО) - Інформаційне агентство <<Ервеюей>>



Інформаційне агентство <<Ервеюей>>
«Хвостик» і «носик» у редиски, звичайно ж, попередньо зрізаємо. Бринзу ріжемо невеликими шматочками і викладаємо на руколу з редькою. Закуска майже готова, залишилося тільки її заправити. Для заправки змішуємо оливкову олію та лимонний сік в пропорції ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 08.04.2015


Смотреть все новости в разделе Редька