/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Молоко, молочные продукты   / Молочный жир  

Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира

Молочный жир


Пророщена пшениця — проста та «чудодійна» їжа для здоров'я - Велика Епоха



Велика Епоха
При проростанні, білкові речовини, що перебувають у зернах, спочатку розпадаються на амінокислоти, а потім на нуклеотиди; жири перетворюються на корисні жирні кислоти, а крохмаль — в мальтозу. Також у момент проростання синтезуються вітаміни, ферменти ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 13.03.2014


Смотреть все новости в разделе Молочный жир