/ Лента новостей   / Продукция с/х, сырье   / Овощи   / Петрушка  

Новости про петрушку, новости, подробности относительно петрушки

Петрушка


"Ліванський кебаб засмажують з ароматним вишневим варенням" - шеф-кухар - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тому петрушка не підійде". Розігріває на пательні чайну ложку олії. Смажить заздалегідь заготовлений кебаб 7 хвилин, тричі перевертаючи на різні боки. "Приблизно на восьмій хвилині вливаю на пательню чотири столові ложки варення з вишні. Також – дрібку ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 26.02.2014


Смотреть все новости в разделе Петрушка