/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Вишня  

Новини про вишню, новинки, детальна інформація відносно вишні

Вишня


Волконский предлагает имбирных человечков и фразцузское ... - Кулинарный портал Gastronom.ru



Кулинарный портал Gastronom.ru
Волконский предложит своим гостям Бюш "Апельсин-шоколад" на основе миндального бисквита с цедрой и апельсинного мусса и и Бюш "Вишня " на основе миндально-шоколадного бисквита, вишнёвого мусса и начинки крем-брюле. Впервые ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Вишня