- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Перець овочевої
10 найпоширеніших помилок при приготуванні курки, які роблять 90% людей - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.05.2019
Новини про перець овочевий, новинки, детальна інформація відносно перецю овочевого
Перець овочевої
10 найпоширеніших помилок при приготуванні курки, які роблять 90% людей - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Приготуйтеся записувати те, чого не знали! Серед усіх видів м'яса, з якими працює класична кулінарна традиція, найменше проблем буває саме з куркою. Але навіть її деякі примудряються готувати неправильно, інформує Ukr.Media. Причому настільки, що сама звичайна куряча тушка може у два рахунки перетворитися в розсадник інфекції і джерело підвищеного ризику харчового отруєння. В гіршому випадку. В кращому — просто вийде несмачно. Тому ми зараз розповімо вам про деякі поширені помилки, які найчастіше допускаються при приготуванні курки. Занадто довго розморожувати Заморожена курка, залишена вра...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Перець овочевої