/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Моя кулинарная книга: запеканка "Букет" - Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)



Потому Что Это Я (ИЛЬ ДЕ БОТЭ)
Перед тем, как снять сковороду с огня, фарш солим и перчим, добавляем чуть травок (я брала итальянские). Баклажан моем, разрезаем вдоль на 2 части. Одну из половинок нарезаем мелким кубиком, а вторую часть на тонкие пластины. Все кладем минут на 10 в подсоленную воду ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш