- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Сіль харчова
Слоу-фуд і молекулярна кухня. Як у Франції боряться із фаст ... - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.11.2013
Новини про сіль харчову, новинки, детальна інформація відносно солі харчової
Сіль харчова
Слоу-фуд і молекулярна кухня. Як у Франції боряться із фаст ... - Корреспондент.net
Корреспондент.net У світі, де харчова промисловість займає 80% ринку сільгосппродукції, 30% продуктів у супермаркетах пропадає, а лазанья робиться з конини, знаходиться жменька ентузіастів, які з вилкою напереваги борються за інший спосіб споживання і виробництва. Це ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Сіль харчова