/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Голландський соус - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2013
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Голландський соус - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo 5. Починаємо вливати масло, яке вже розтануло. Спочатку по краплі, не перестаючи збивати, потім трохи більшими порціями. Білий осад, що утворився в олії на дні каструльки, вливати не потрібно. Крем повинен стати густим, як жирні вершки. 6. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Вершки