- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Рибні вареники поливають журавлинним соусом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.11.2013
Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна
Борошно
Рибні вареники поливають журавлинним соусом - Gazeta.ua
Gazeta.ua У півкілограма борошна вливає трохи води, солить, розкачує тісто. Кілограм свіжого філе лосося миє під проточною водою. Знімає шкірку, видаляє кістки. Велику цибулину дрібно січе, пересмажує до золотистого кольору на вершковому маслі. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Борошно