/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Борошно  

Новини про борошно, новинки, детальна інформація відносно борошна

Борошно


Сирно-грибний крем-суп та штрудель з яблуками від рівненської ... - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
Додати смалець, кислу сметану та просіяне борошно, замішувати тісто як на вареники. Готове тісто покласти в холодильник на годину-дві. Тонко розкатати тісто на посипаній мукою поверхні. На поверхню розкатаного тіста викласти нарізані ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Борошно